Your Happy Family
      Ελληνικά Italiano

Strizo Collection (Πέτρινη μοκέτα)

Επενδύσεις δαπέδων- επιφανειών

  • εφαρμόζεται σε πλακάκια, μάρμαρα, μωσαικά, πλάκες καρύστου, τσιμεντοκονίες, αυλές , μπαλκόνια...

  • ειναι έτοιμο σε λίγες ώρες

  • έχει πάχος μόνο μισό πόντο που το καθιστά ιδανικό για ανακαινίσεις

  • είναι σκληρό όπως η πέτρα

  • ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι

  • ξεχωριστή αίσθηση στο περπάτημα με γυμνά πόδια

  • ανθεκτικό σε όλες τις καιρικές συνθήκες

  • πάρα πολλά χρώματα, και απεριόριστη δυνατότητα δημιουργίας σχεδίων, λόγκο κλπ.

  • ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους διότι παραμένει καθαρό απο την καθημερινή χρήση, χωρίς σκόνες και πατημασιές


Διακοσμητικό, χωρίς συνδέσεις, διατηρείται εύκολα, με εξαιρετική αντίσταση στην φθορά και με υψηλή αντοχή είναι μερικές μόνο από τις εξαιρετικές ιδιότητες πού έχουν τα διακοσμητικά χαλιά από πέτρα της Strizo.

Το διακοσμητικό χαλί από πέτρα, γνωστό και σαν πάτωμα χαλικιού, είναι ένα πάτωμα που αποτελείται από αμέτρητα μικροσκοπικά βότσαλα χαλαζία συνδεδεμένα μεταξύ τους με ειδικό ρητινούχο διάφανο υλικό. Το χρώμα, η σύνθεση των κόκκων και το φινίρισμα μπορούν να προσαρμοστούν για κάθε ανάγκη και ιδέα. Για κάθε εσωτερικό χώρο, γραφείο ή σπίτι, υπάρχει και η ιδανική επιλογή ενός χαλιού από πέτρα. Η ζεστασιά που αναδύεται από αυτά τα πατώματα καθώς και η υψηλή αντοχή τους είναι το μυστικό της μοναδικής επιτυχίας τους. Είναι δυνατή η στεγανοποίηση τους με ειδικές διάφανες κόλλες εάν απαιτείται. Αυτό σημαίνει ότι το πάτωμα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα. Όλα τα είδη διακοσμητικών εφαρμογών μπορούν να εφαρμοστούν όπως είναι τα λογότυπα και τα διακοσμητικά περιθώρια. Ο αέρας που περνάει ανάμεσα από τα χαλίκια είναι καλός αγωγός της θερμότητας κάνοντας το χαλί ιδανικό για περιπτώσεις ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Κανένα άλλο διακοσμητικό πάτωμα δεν έχει τόσες χρήσεις!

Η πληθώρα από σχέδια και η προσαρμοστικότητα των χαλιών μας από πέτρα τα κάνουν ιδανικά για διάφορα είδη υποστρωμάτων. Ένα χαλί μπορεί να τοποθετηθεί σε συμπαγές δάπεδο, σε υπάρχοντα χαλιά από πέτρα, ακόμη και σε πλακόστρωτα πατώματα μετά από την κατάλληλη επεξεργασία για κάθε περίπτωση. Μπορούν να τοποθετηθούν επίσης και σε ξύλινα πατώματα αρκεί το ξύλινο πάτωνα να είναι όσο περισσότερο μονοκόμματο. Αυτό γίνεται με την χρήση ειδικών κοντραπλακέ τα οποία σταθεροποιούνται στο ξύλινο πάτωμα.

Τα χαλιά μας διατηρούνται εύκολα. Ζεστό νερό και χρήση βούρτσας είναι αρκετά για τους λεκέδες και ηλεκτρική σκούπα για να κρατηθεί σε άριστη κατάσταση. Ο ετήσιος πολύ καλός καθαρισμός συνιστάται επίσης. Αυτό γίνεται με άφθονο ζεστό νερό, βούρτσα και ηλεκτρική σκούπα νερού. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία καθαρισμού χαλιών από βότσαλα, οι οποίες χρησιμοποιούν μια μηχανή καθαρισμού Duplex, η οποία αφήνει το χαλί σας καινούργιο.

Διαλέξτε αξιοπιστία, διαλέξτε ένα χαλί από πέτρα της Strizo Collection. H Strizo έχει καθιερωθεί σαν μια από τις πιο μεγάλες εταιρείες στον χώρο των διακοσμητικών χαλιών από βότσαλα τα τελευταία 30 χρόνια. Οι επαγγελματικές συμβουλές μας σε συνδυασμό με τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων και την σταθερή μας ποιότητα σημαίνουν ότι μπορούμε να εγγυηθούμε κάθε προσδοκία σας.   Έργα